Pyhän tunturipuolikas 2018

Vihdoin koitti se perjantai, jolloin lähdettiin porukalla kahden auton voimin Oulusta Pyhätunturia kohti. Tankkauspaikaksi valikoitui Pizza Mestarit Kemijärvellä, suosittelemme lämmöllä kaikille Mestareiden poropizzaa!

Virve oli varannut meille ihan huikean mökin aivan Pyhätunturin kyljestä. Ilta kului odotetusti vichyllä ja sokerilla tankaten. Tyylikästä. Kun Sohvaperunoita ei telkusta tullut, Berliinin EM-kisat toimivat nekin.

WhatsApp Image 2018-08-11 at 21.26.08
Sokeri – tuo tankkauksen kulmakivi

Aamulla oli pakko kammeta ylös jo kuuden pintaan, että ehdittiin rauhassa syödä, valmistautua ja jännittää sopivasti ennen starttia. Aamun sumu oli haihtunut ja sadekuurot ohittaneet Pyhätunturin. Noin 13 vessakäynnin jälkeen pääsimme lopulta ulos ovesta ja lähtöpaikalle.

WhatsApp Image 2018-08-11 at 20.07.08
Odottavan aika on pirun pitkä
WhatsApp Image 2018-08-11 at 21.09.35
Valmiina lähtöön!

Puitteet loistosuorituksille olivat olemassa, koska keli oli täydellinen, reitti toimiva ja sopivan tekninen, maisemat upeat ja seura tietenkin ensiluokkaista. Varsinkin Virve ja Anu saivat loistavaa reittiopastusta Tunturipuolikkaan useaan kertaan kiertäneeltä polkujuoksijalta.

Melkein kaikkien Kiertäjien juoksu sujui hyvillä fiiliksillä. Pieniä haasteita matkaan mahtuu aina, niinkuin nytkin: yksi vääntynyt nilkka, muutamat krampit, joku kipeytynyt polvi ja melko monta hiertynyttä varvasta. Todettiin, että pakolliset varusteet todellakin puolustavat paikkaansa, avaruuspeite ja ideal-side olivat tänään tarpeen.

WhatsApp Image 2018-08-11 at 20.05.30
Ekana maalissa!

Kaikki maaliviivan ylittäneet Kiertäjät päättivät suorituksensa iloisiin tuuletuksiin, kyllähän tällaista aamupäivää on vaan ihan pakko hehkuttaa!

WhatsApp Image 2018-08-11 at 19.38.10
Tee nyt joku hyvä tuuletus 🙂
WhatsApp Image 2018-08-11 at 20.05.21
Maalissa sopivan väsyneenä mutta oikein tyytyväisenä
WhatsApp Image 2018-08-11 at 20.59.02
Perillä!

Oli mukava päästä aloittamaan palauttelu jo puolen päivän aikoihin – aikaa jäi jopa hyvin ansaituille päivätorkuille ja saunakin lämpeni kahteen kertaan. Kiitos siitä kuuluu tietenkin järjestäjille (Nuts.fi), jotka olivat onnistuneet erinomaisesti kisajärjestelyissä. Tätä osasimme toki odottaa, koska aiemmat Nuts-tapahtumat ovat olleet niin positiivisia kokemuksia.

WhatsApp Image 2018-08-11 at 20.07.28
Onhan näissä nyt kaikissa saman verran?

Ai niin, ja tietenkään ei sovi unohtaa perusteellisia jälkipelejä, jotka jatkuivat pitkälle iltaan. Varsinkin jossittelu kukoisti vahvasti jälkeenpäin, ja kiteytyy seuraavaan, klassikkoainesta olevaan lausahdukseen: ”Jos olisin ollut paremmassa kunnossa, niin olisin voittanut koko paskan.”

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin, Team Köykkyrin kiertäjät kiittää!

One thought on “Pyhän tunturipuolikas 2018

Add yours

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: