Pikkujoulut Köykkyrin rinteessä eli Nuts Köykkyri

Jälleen on jo perinteiseksi muodostunut polkujuoksukauden päättävä tapahtuma takana. Team Köykkyrin kiertäjät riensivät kotiareenallaan muiden hulluttelijoiden kanssa ylös ja alas Köykkyrin rinnettä ja ilta huipentui pikkujoulupippaloihin. Tapahtuma oli siis nimeltään Nuts Köykkyri. Aurinkokin näyttäytyi viikkojen piilottelun jälkeen ja teki päivästä entistä paremman.

Jos joku ei tiedä, niin tapahtuman idea on seuraava: kiipeä Köykkyrin mäki ylös, tule toista laitaa alas. Tyyli on vapaa. Kierrosta saa kiertää tunnin, neljä, kuusi tai jotain siltä väliltä. Joka vuosi, niin tänäkin vuonna, saa ihastella rinteessä jos jonkinlaista asukokonaisuutta. Tänä vuonna oli useampi tonttu liikenteessä, myös enkeleitä ja tyllihameita näkyi. Ja toki joulupukki. Olimme tapamme mukaan tylsimyksiä ja pukeuduimme kekseliäästi tiimitrikoisiin. 

 
Tiimistä mukana tällä kertaa Anu, Kati, Kirsi ja Niina.

FunRun-sarjalaiset Kirsi ja Kati lähtivät matkaan jo kello kymmeneltä, että ehtii, jos sattuu tekemään mieli tunkata 6 tuntia. Ei siinä, niinkin voi tehdä. Se onkin juuri tämän, ehkä vuoden rennoimman ja epä-kilpailuhenkisimmän kilpailun suola. 

Kirsi ensimmäisillä kierroksilla huoltoteltan kohdalla. Vielä ei janottanut eivätkä vihreät kuulat huudelleet luokseen. 
Kati suorastaan lentää mäen harjalle!

Niina ja Anu tyytyivät tunnin rykäisyyn. Saunaan teki mieli hyvissä ajoin. Valmistautuminen ei ollut mennyt aivan putkeen, sillä uimapuvut olivat unohtuneet eikä paljuun ollut siis asiaa. Ehkä ensi vuonna?

Kohti auringon siltaaaa…

Illan pikkujoulukuvan myötä Team Köykkyrin kiertäjät toivottaa kaikille leppoisaa pikkujouluaikaa. Sopivasti treeniä lepoa unohtamatta. Ja väliin piparkakkuja ja glögiä samalla kun selaillaan talven hiihtokilpailukalenteria. 

Kippis!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: