Tiimi – mihin sitä tarvitaan?

Minnan edellisen postauksen avautumisen jälkeen on ihan pakko palata tiimiin ja yhdessä tekemisen voimaan. Vaikka meitä Kiertäjiä vaikuttaakin monta Kempeleen seudulla, moni asuu myös siellä täällä ympäri Suomea. Kuten sanottu, aina ei ole mukavaa pitkinä syksyisinä iltoina lähteä lenkille yksin, mutta sehän se on todellisuutta, että pääosan treeneistä tämäkin porukka tekee säässä kuin säässä, sateen sattuessa sateella, omassa parhaassa seurassaan. Siksi onkin erikoisen mahtavaa päästä aina välillä treenileirin merkeissä sekä harjoittelemaan yhdessä että viettämään yhteistä aikaa samanhenkisessä porukassa. 

Tänä syksynä leireilimme hienoissa Vuokatin huippu-urheilumaastoissa. Leirin tietää onnistuneeksi, kun sen jälkeen vatsalihakset ovat kipeänä sekä kovasta treenaamisesta että kaksin kerroin nauramisesta. Ennen leirejä ja kisoja WhatsApp laulaa yleensä taukoamatta, kun säädetään milloin mitäkin asiaa, varustetta tai aikataulua.

Vuokatin jengillä hymyt herkässä!

Vuokattia varten suunnittelimme etukäteen muutaman treenin, jotka pystyy toteuttamaan porukalla. Niihin kuului rullahiihtoa, sauvakävelyä, metsäjoogaa, vaellusta ja kovana treeninä sauvarinne. Metsäjooga oli tällä kertaa valikoimassa aivan puolivahingossa, koska Niina bongasi sen samaan aikaan vietetyn Halti Outdoor Weekendin ohjelmavalikoimasta. Se rentouttikin kroppaa työviikon päätteeksi ja ennen kovaa sauvarinnettä. Jooga sisälsi pitkiä venytyksiä puuta apuna käyttäen.

Metsäjoogaajat

Oli hienoa nähdä taas kerran, kuinka porukassa on voimaa, ja kuinka jokainen jaksaa niin paljon paremmin kuin yksin treenatessa. Samalla parani maailma muutenkin, ja jokainen sai kotiin viemiseksi hurjasti energiaa ei ainoastaan treeneihin, vaan myös siihen ihan normaaliin arkeen. Ehkä niitä marras- joulukuisia sadekelin lenkkejäkin jaksaa näihin fiiliksiin palaten hieman paremmin. 

Kiertäjämimmit kiipeää

Eli siis, mihinkäs me suunnattaisi ensi vuonna? Leireissä ja kisareissuissahan on se hieno puoli, että niitä fiilistellään jo suunnitteluvaiheessa, sitten reissun aikana, ja varsinkin jälkipelien merkeissä. Kerro ihmeessä, mitä leirikohdetta suosittelisit meille, Suomessa tai ulkomailla? Mitkä on just sun top-3 kohdetta?

Virve matkalla huipulle
Anun energinen hymy

Eli siis, mihin sitä tiimiä tarvitaan? Lenkillä pärjää yksinkin. Samoin reissuilla. Mutta kyllähän se vaan niin on, että joskus on kiva kun toinen kannustaa kiipeämään vielä sen yhden mäen. Tai juoksemaan vielä yhden kilsan lisää maaliin saakka. Tai kun joku buukkaa majoitukset ja toinen hoitaa ruokaostokset, eikä kaikkea tarvitse tehdä itse. Tai kun voi jauhaa jonkun kanssa iltamyöhään saakka siitä, millaisia varustehankintoja on ihan pakko seuraavan kahden viikon aikana tehdä. Tai jos joutuu keskeyttämään kisan, niin kaveri tuo sulle saunan lauteille vielä sen toisenkin lonkeron. 

Tiimin kanssa jaetaan, koetaan ja haaveillaan. Ratkotaan haasteita ja tsempataan. Siinäpä se, kaikessa yksinkertaisuudessaan. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: