Tiina – se todellinen Kiertäjä

Köykkyrin Kiertäjät esittäyvät, osa 4

Seuraavana henkilökuvassa on Tiina, todellinen Köykkyrin kiertäjä. Kirjaimellisesti, Tiina on luultavasti tiimin ahkerin jäsenistä oikeasti kiertämään Köykkyriä. Talvella Tiina vetää sitkeästi pertsaa kuin Siiri Rantanen konsanaan. Sulanmaan aikaan polut ovat tuttuja jalkaisin ja läskipyörällä polkien. Hän tuntee Köykkyrin maastot kuin omat taskunsa. Myös Lappi ja erityisesti Saariselän luonto ja maisemat ovat vieneet Tiinan sydämen. Sinne pitää päästä mahdollisimman usein ja pitkästi pyöräilemään, vaeltamaan tai hiihtämään. Jos ei metsästä, niin Tiinan löytää erilaisista jumpista Oulun suunnalta.

Tiina valmistautumassa lähtöön Lapponia-hiihdossa.

Tiinalta saamme myös ajantasaiset päivitykset Köykkyrin latujen kunnosta, mikä on tietenkin aivan huippu juttu. Tiina omaa koko porukasta ehkä vähiten kilpailuviettiä, mikä ei ole ollenkaan huono ominaisuus. Hän kuitenkin tietää, mitä on laittaa numerolappu rintaan. Aikoinaan hän jätti vaatimattomimmat kisat väliin, ja lähti heti viikon mittaiselle turneelle Lapponia-hiihtoon Olokselle. Reissu oli aivan huikea ja Tiina pääsi fanittamansa Reijo Jylhän tekniikkakursseillekin. Vaikkei kisoihin osallistukaan, Tiina on henkeen ja vereen paras kannustaja ja tsemppari kisaaville tiimiläisille. Jos vain mahdollista, Tiinan löytää yleensä ladun varrelta kannustamasta ja viestimästä reaaliaikaisesti kisan etenemisestä videon välityksellä. Tämän muut Kiertäjät tietävät, ja tätä palvelua yleensä myös odottavat. Tiina on muuten joskus maininnut, että mahtavinta on lähteä kisareissulle katsomaan, kun muut jännittävät niin paljon.

Tiina ja tiimi Kerttu Niskasen kanssa
Tiina ja Pahvi-Reijo 😂

Tiinan erityinen luontoharrastus on vapaaehtoinen pelastustoiminta koirien kanssa. Sami Jauhojärven sanoin, ”meillä ei ole siis mithään häthää, Tiina, Olga ja Onerva löytävät meidät aina pois metsästä!”

Tiina, Onerva ja Olga (kyytiläisenä)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: