Kirsi – Kiertäjien sisupussi

Köykkyrin kiertäjät esittäytyy, osa 6

Myös Helsingin seudulta löytyy muutama Köykkyrin kiertäjien edustaja. Ensimmäisenä heistä esittelemme Kirsin, joka on itse asiassa tiimimme menestynein urheilija: Kirsi saavutti nuoruudessaan parikin hiihdon Suomen viestimestaruutta, sekä koululaisten maailmanmestaruuden!

Nykyään Kirsi viihtyy hiihtotapatumien lisäksi polkujuoksukisoissa. Erityisen tutuksi ovat tulleet eteläisen Suomen polut, mutta Kirsi on osallistunut myös Nuts Karhunkierrokselle ja Pyhän Tunturimaratonille. Sen, miksi itsekin motivoitu osallistumaan Karhunkierrokselle, Kirsi kertoikin aiemmin kirjoittamassaan esittelypostauksessa. Hän jaksaa kiitettävästi lentää pohjoisen hiihto- ja juoksukarkeloihin, vaikka aina niissä ”ei.ole.mitään.järkeä” 😀

Nuts Karhunkierroksella 2018.

Urheilutapahtumissa Kirsi on se, joka saa ulosmitattua itsestään kaiken – kisassa kuin kisassa! Hänen motokseen sopisikin hyvin ”aina täysillä” – tosin pk-harjoituksissa se ei taida olla suositeltavaa, ja sen vuoksi Kirsi on opetellut hiljaa etenemisen haastavaa taitoa kotikonnuillaan mm. Electrofitin treeniringissä.

Se on tuuletuksen paikka, Tunturimaratonin maalissa.

Kirsi kannustaa aina, mutta palauttaa myös porukan olennaisen äärelle, jos vaikka jotakuta tuleva koitos meinaa jännittää liikaa. Siksi olemme lämpimästi kannustaneet Kirsiä jatkamaan opintojaan urheilupsykologian parissa. Tällöin saisimme tiimiin ikioman henkisen valmentajan, ja toimintamme nousisi tyystin nextille levelille 😀

Täysillä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: