Täältä tullaan, Pyhätunturi!

Jee, pian päästään taas tunturiin juoksemaan! Tunturipuolikas lähestyy, ja monen muun innokkaan polkujuoksijan tavoin myös Team Köykkyrin Kiertäjät suuntaa pian lenkkarit kohti Pyhätunturia. Viime vuoden tapahtumasta jäi niin hyvä fiilis (tunnelmia täällä), että matkaan starttaa taas kuusi juoksijaa ja yksi kannustaja.

Vuoden 2018 edustusjoukkue

Mikä on kenelläkin tämän hetken kunto? Mitä muita mietteitä kisan suhteen? No, haastateltiin kertaheitolla koko porukka, joten käy kurkkaamassa alta ketä on kiusannut kesäflunssa, kenelle Pyhä on kesän ensimmäinen polkukisa ja kuka keskittyy tällä kertaa kuvaushommiin ja maaliskumpan tarjoiluun.

Virve #538

 • Erityistä valmistautumisessa? Tänä kesänä en ole juossut yhtään polkujuoksukisaa, joten aivan odottavaisella mielellä olen Pyhälle tulossa. Mitään erityistä valmistautumista en ole tehnyt, seku vain kuntoillut😁.
 • Tavoite? Viime vuonna olin ensimmäistä kertaa Tunturimaratonin puolikkaalla ja polun teknisyys oli aikamoinen yllätys. Pää oli ihan tuskassa, kun piti niin keskittyä! Jokaisessa kisassa minulla on tavoitteena maaliin pääsy ja mielellään myös terveenä. Eiköhän se ole myös tämän kisan tavoite!
 • Terveiset kanssajuoksijoille! Ilon kautta niin kuin aina näissä tapahtumissa! Ja poristaan matkan varrella, niin maali tulee nopeammin.

Anu #561

 • Erityistä valmistautumisessa? Toinen kerta Pyhän puolikkaalla tulossa ja pakko sanoa, että odotan! Valmistautumisessa ei mitään erityistä, vain tavallista kesän treeniä suhtkoht terveenä. Tosin sairastin juuri jonkun kirotun kesäflunssan ja siinä makoillessa kaiken ylimääräisen ajan kanssa tilasin itselleni uusia juoksuasusteita (ehdottomaan tarpeeseen, tietysti). Nyt on siis ne kuuluisat viime hetken hankinnatkin suoritettu.
 • Tavoite? Tavoitteena on aivan ensisijaisesti päästä maaliin ehjin nahoin. Jos se toteutuu, niin voin olla tyytyväinen. Enempää en nyt odota Karhunkierroksen keskeytyksen jälkeen.
 • Terveiset kanssajuoksijoille! Kovaa menoa ja iloista ilmettä mukaan kisaan. Tsempataan toisiamme matkan varrella!

Jaana #541

 • Erityistä valmistautumisessa? Tunturipuolikas on minulle täysin uusi tuttavuus enkä ole siihen ennen osallistunut. Itse asiassa en ole koskaan aiemmin edes käynyt Pyhällä. Olen siis todella ensikertalainen. Valmistautuminen tulevaan koitokseen on sujunut normaaleja harjoittelurutiineja noudattaen. Samalle viikolle sattuvat myös kesäloman viimeiset päivät sekä töiden aloitus, jotka molemmat vievät ajatusta mukavalla tavalla muihin asioihin kuin tulevaan koitokseen.
 • Tavoite? Pyhälle minulla on tarkoitus mennä hyvällä fiiliksellä. Tavoitteena on saada aikaiseksi juoksu, jossa en säästele itseä turhaan ja pääsen ilman isompia haavereita maaliin.
 • Terveiset kanssajuoksijoille! Nautinnollisia kilometrejä tunturiin!

Kati #539

 • Erityistä valmistautumisessa: Kesä on sujunut hyvin normiliikkumisen merkeissä. Heinäkuun puoli välissä juoksin NUTS Hetta-Pallaksen. Palautuminen siitä sujui odotettua nopeammin. Lenkkarit sai vetää jalkaan jo muutaman päivän päästä. Ensi viikolla alkavat työt, joten se tuo omat haasteensa ja muutoksensa tulevaan viikkoon.
 • Tavoite: Tavoitteena on kuitata viime vuoden DNF.
 • Terveiset kanssajuoksijoille: Tsemppiä ja mukavaa juoksua!

Kirsi #604

 • Erityistä valmistautumisessa? Valmistautuminen Pyhän puolikkaalle on sujunut hieman erilaisissa merkeissä kuin viime vuonna. Kevään hiihtokauden jälkeen tuli totaalinen lamaannus ja liikunta jäi tosi vähille. Kesälomalla olen nyt sitten hieman yrittänyt itseäni liikuttaa. On ollut kyllä mahtavaa. Parhaillaan yritän toipua kesäloman treeneistä Pyhän reissulle. Toivottavasti vesijuoksu & jooga auttavat. 
 • Tavoite? Minulla on tavoitteena aina maaliin pääsy. Se on niin mahtava tunne. Aika tai sijoitustavoitetta ei ole. Tavoitteena on mennä hyvällä rennolla otteella maisemista nauttien. 
 • Terveiset kanssajuoksijoille! Nähdään Pyhällä! Ilon kautta! 

Niina #542

 • Erityistä valmistautumisessa? Toukokuun pesukarhumatkan jälkeen vasen sääri kipeytyi mystisesti, joten sitä parannellessa on juoksu jäänyt aika vähälle. Muu kuntoilu on onnistunut kuitenkin hyvin ja myös pehmeällä alustalla juoksu. Nyt kuitenkin on saavutus, jos olen lähtöviivalla!
 • Tavoite? Päästä hyvillä mielin lähtöviivalle. Jos se onnistuu, niin toiveissa on, että viime vuotiset krampit ei uusiudu. Jos näin pääsen maalin, olen erittäin tyytyväinen. Jos starttiviivalle en pääse, niin tavoitteena on olla maailman paras kannustaja! 🙂
 • Terveiset kanssajuoksijoille! Ei kun huikeita maisemia ihailemaan iloisin mielin!

Minna #428

 • Erityistä valmistautumisessa? Ensin tilasin liian pienen kisapaidan. Sitten heinäkuu meni käytännössä kokonaan juoksutauolla, kiitos sitkeän plantaarifaskiitin. Lopulta kävin kuulemassa fyssarilta sen minkä jo itsekin tiesin. Jalka ei parane muuta kuin pidemmällä levolla, raksit siis myös elokuun, ja siten Tunturipuolikkaan päälle. Pyhän reissua en silti jätä väliin, vaan keskityn täysillä kannustamiseen, valokuvaamiseen ja maalintuloskumppien tarjoilemiseen.
 • Tavoite? Pitää hauskaa, saada hyviä kuvia ja ehkä liikkua Pyhän upeissa maatoissa pyörällä. Tarjoan KöKiläisten lisäksi maaliintuloskumpat jokaiselle Pyhällä juoksevalle, joka jättää blogin kommenttikenttään kisaterveiset Kökiläisille ja jonka onnistun bongaamaan maalialueelta!
 • Terveiset kanssajuoksijoille! Jokainen tsäänssi on mahdollisuus, vaikkei tällä kertaa juoksemaan pääsisikään!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: