Minna – ei mikkään tyhyjän kitisijä

On se onni, että me saatiin Minna tiimiin mukaan! Meidän porukalla on ideoita ja ajatuksia, mutta sille asteelle ne sitten jäävätkin. Minna on sellainen moottori, että se ruoskii meidät haihattelijat ja ideanikkarit todelliseen toimeen! Siis hyvällä tavalla. Ilman Minnaa meidän blogi olisi vieläkin lenkkipuheiden asteella. Minnalla oli jo aikaisempaa kokemusta blogin pitämisestä, joten meidän muiden on ollut helppo turvautua asiantuntijan apuun, joka yleensä tekeekin teksteihin ja kuviin viimeisen viilauksen.

Kolin kansallismaisemissa

Miten tämä espoolainen tehomimmi on tiimiin päätynyt, kun yleensä kaikilla on jonkinlainen kytkös Kempeleeseen? Minna on minun kurssikaveri ja asuttiin hyvinä Oulun opiskeluaikoina usea vuosi samaa solukämppää. Ehkä tärkeintä on, että henkinen sopivuus käy yksiin tämän porukan kanssa ja tiesin, että jos joku niin Minna passaa porukkaan. En enää oikein muista, mutta ehkä minä houkuttelin Minnan Tunturimaratonille vuonna 2018 ja siitä se sitten lähti.

Minna on äärettömän monitaitoinen ja päämäärätietoinen ihminen. Elämänvarrella hän on esimerkiksi urheillut vaikka mitä lajeja ja yleensä aika intensiivisesti. Koripallo, triathlon, tanssi, juoksu you name it! Mihin tämä säpäkkä tehopakkaus alkaakin, niin sitten se tehdään hyvin, tavoitteellisesti ja itseäänsäästelemättä.

Lohjalla testaamassa maastopyöräilyä

Juoksun hyvä jatke lajikirjossa on polkujuoksu, mitä Minna on nyt treenannut Juoksuopiston Mikon valmennuksessa. Voisin sanoa, että aikamoisen timantin on Mikko saanut valmennettavakseen! Kovia tuloksia on sadellut Minnan plakkariin ja kesän 2019 tavoitteena oli juosta koko Buff-turnee, mutta se jäi hieman vajaaksi sitkeän jalkavamman takia. Takaiskut eivät positiivista ja iloista Minnaa lannista, vaan uuteen kesään hän lähtee tervehtynein kintuin ja pirtein mielin.

Fiilistelyä Aulangolla kesällä 2019. Ihan ei vielä vauhti podiumpaikoille riitä.

Minna on solahtanut porukkaan niinkuin olisi aina tuntenut kaikki. Tämän juoksuhirmun eloisa, innostava, kaikkia kannustava ja puhelias persoona antaa iloa ja valoa meille kaikille!

💗:lla Virve

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: