Ostoksilla

Niinhän se on, ettei se ole tiimi eikä mikään, joka ei asuihin satsaa. Ja kun joukko naisia ryhtyy miettimään millaiset tekstiilit hankittaisiin, niin se on kuulkaa melkoinen prosessi.

Kun uutta hankintaa ryhdytään miettimään, yhdestä asiasta olemme joka kerta häkellyttävän yksimielisiä. Tarve uusille hankinnoille on olemassa AINA ja JOKAISELLA. Housuja, takkeja, paitoja tai pantoja ei voi KOSKAAN olla liikaa. Kun yksi ehdottaa, että hommataanko sitä tai tätä, muiden kädet ovat pystyssä käytännössä HETI. Lähtökohdat ovat siis varsin selkeät.

Tänä talvena päivitystä kaipasi talviurheiluvaatetus (hiihto, juoksu ja mitä näitä nyt on). Kati avasi pelin heittämällä kehään ehdotuksen hiihto/juoksutakista. Melko polveilevan Whatsapp-keskustelun jälkeen päädyimme vihdoin kaikkien toiveet tyydyttävään malliin, ja jotenkin olimme siinä samalla päätyneet valitsemaan kaveriksi myös housut. Mikäpä ettei.

Sitten haastavin osuus, nimittäin asukokonaisuuden värit. Team Köykkyrin Kiertäjien väreiksi on jo kauan sitten naulattu sininen, punainen ja valkoinen, joten niistä lähdettiin liikkeelle. Takkia koskevat päätökset syntyivät melko helposti, mutta housuista käytiin huomattavasti tiukempi vääntö. Tiimivärien lisäksi joku heitti peliin vielä mustan (koska väri mielletään usein varsin armolliseksi naisvartalon kurveille), mikä sitten usean iteraation ja havainnekuvan siivittämänä valikoitui housujen takaosan pääväriksi. Ahterit kiittää!

Malli- ja värivalintojen jälkeen päästään niin sanottuun ”tupla tai kuitti” vaiheeseen, eli koon valintaan. Vaikka käytössä olisivat millaiset mittataulukot, virhemahdollisuus on aina olemassa. Satunnaisia tipluja on todellakin tullut, esimerkiksi yhdellä tiimiläisellä kaapissa hoikempaa kisakautta odottaa optimismin puuskassa hankitut kaksi varsin napakasti istuvaa S-koon treenipaitaa. Tällä kertaa koon määrityksen ei liittynyt sen suurempia tunteita kenenkään kohdalla.

Melko nappiin meni, vai mitä? Saa ihan vapaasti kehua kommenteissa! Ollaan kaikki tyytyväisiä asujen ulkonäköön, mutta mikä tärkeintä, ne ovat myös erittäin toimivat tositilanteissa. Materiaali on joustavaa, malli on sopivasti istuva ja housujen pitkät vetoketjut enemmän kuin hyvät. Ja isot kiitokset avusta ja kärsivällisyydestä Trimtex Suomen Ullalle! Mahtavaa kun jaksat meidän säätöä niin täällä kuin aiemmillakin tilauskerroilla. Kyllä nyt passaa edustaa harjoitusladuilla ja poluilla, eikä jää epäselväksi että tässä on nyt tosinaiset kyseessä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: