Leiriviikko Ylläksellä

Taas on yksi kesän kohokohdista, Team Köykkyrin Kiertäjien jo perinteeksi muodostunut treenileiri Ylläksellä menestyksekkäästi paketoitu. Lajien kirjo oli jälleen kattava (polkujuoksu, rullahiihto, vaellus, sauvarinne, maastopyöräily), ja tekemisen meininki jokaisella erinomainen.

Viiden leiripäivän aikana liikuimme yhdessä tiiminä erilaisilla kokoonpanoilla, nauratimme toisiamme parhaimmillaankin keskinkertaisilla jutuilla, nautimme omasta ajasta ilman kotoisia velvollisuuksia, elimme urheiluvaate- ja varustekaaoksen keskellä ilman että kukaan stressasi ovatko likaiset vaatteet pyykkikorissa tai tiskipöytä siisti, söimme herkkuja miten ja milloin huvitti ja jaoimme inspiroivia varustevinkkejä puolin ja toisin.

Yllä mainittujen asioiden lisäksi on vielä yksi syy, miksi leirit, tapahtumat ja reissut ovat korvaamaton osa Team Köykkyrin Kiertäjien vuosirytmiä, nimittäin yhteiset kokemukset ja kommellukset sekä niiden myötä elämään jäävät tarinat. Tänä vuonna vaelsimme Rauhalasta Ylläkselle (oli muuten todella mainio reitti, ja ensi vuodelle harkinnassa kyseinen väli juoksemalla), ja ison osan matkasta viihdytimme toisiamme vanhojen reissujen muisteloilla. Totesimme myös, että jos vain koronatilanne sallii, meidän on aivan pakko toteuttaa pitkään Pohjois-Italiaan suunniteltu leiri ensi kesänä, ettemme vaan jumitu seuraavaksi 20 vuodeksi kertaamaan samoja reissuja aina uudelleen ja uudelleen.

Anekdootteja jäi elämään tältäkin retkeltä. Tärkeät ja tarpeelliset raatopalvelut, kun tappajanaru käy kimppuun tai hankaus nimeltä mainitsemattomissa paikoissa käy sietämättömäksi pitkällä vaelluksella. Kuinka munkit päivittyivät viinereihin, ja Noccon ”terveysjuoma” kaikkine vitamiineineen herättää kehon henkiin erilaisin tavoin. Havainnot eri palveluntarjoajien erityispiireistä vaikuttamassa siihen kenen puoleen käännytään tulevaisuudessakin. Ja niin edelleen.

Eli lyhyesti – viikko pohjoisessa oli jälleen aivan mahtava, ja onneksi lähitulevaisuudessa siintävät niin Venlojen viesti Rovaniemellä kuin syyskuun leiri Vuokatissa ja Vaarojen Maraton Kolilla lokakuussa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: