Kati

Köykkyrin Kiertäjät esittäytyy, osa 1

No niin, nyt on aika aloittaa juttusarja, jossa esitellään Team Köykkyrin Kiertäjien eri puolilla Suomea vaikuttavat jäsenet. Jos haluat oppia tuntemaan meitä vähän paremmin, nyt kannattaa käydä tsekkaamassa blogi säännöllisin väliajoin!

Ensimmäisen esittelyjutun päähenkilö on Kati, yksi tiimimme perustajajäsenistä. Kati on urheilun suurkuluttaja, ei löydy lajia joka ei tältä naiselta luonnistuisi. Kati on hyvällä tavalla perusteellinen ja tarkka. Kukaan tästä porukasta ei valmistaudu yhtä huolellisesti mihinkään kisaan, niin varusteiden kuin muunkaan puolesta kuin Kati. Erityisesti säätilojen tarkkailu kaikkia mahdollisia palveluntuottajia hyödyntäen jo viikkoja ennen kisaa on Katin spesialiteetti. Siinä ehditään monta kertaa painaa paniikkinappulaa ja tilata uusia varusteita hankaliin olosuhteisiin. Muutenkin varusteiden puolesta voisi sanoa, että mitä ei tarvitse, sitä Katilta ei löydy. Hän on oikea varustehaukka!

Katilla nylonit ovat vain suksien hinkkaamista varten.

Katin huolellinen valmistautuminen on siinäkin mielessä meidän muiden onni, että Kati pystyy selostamaan meille vähemmän valmistautuneille kisareittien ominaispiirteet ja muut tärkeät yksityiskohdat, sekä antaa suosituksia miten minkäkin kohdan voi parhaiten taklata. Kati on muutenkin yhteisön auttaja ja tsemppari. Jos joku on menossa johonkin tapahtumaan, hän saa varmasti Katilta tsemppiviestin, tai tarvittaessa erinomaisia venyttelyvinkkejä kipeytyneen polven huoltoon.

Viime aikoina Kati on myös osoittautunut huomattavaa kehittymistä numerolappukammonsa suhteen, ja on pukannut vuodelle 2019 ilmoittautumisia sinne sun tänne! Ehkä kaikkein onnellisimmillaan hän on skinnatessaan tuntikaupalla hikipäässä kevätauringossa Norjan Lyngenissä vuoren rinnettä ylös ja laskiessaan sitten telluilla alas vaalea letti liehuen!

Norjan Lyngenissä vuoren rinnettä muutama tunti ylös…
…ja hieman nopeammin alas!

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: