Lämpimästi tervemenoa, 2020!

Tavallisesti vuoden vaihtuminen saattaa tuoda näin kypsempään ikään ehtineille urheilijattarille mukanaan hieman vihjailevasti esimerkiksi N-luokituksen korjautumisen ikänaissarjoissa ylöspäin, ja olla siksi sävyltään jopa hieman haikea. Mielestämme liikkuvan elämän yksi ehdoton suola on vuonna 2020 haasteelliseksi muotoutunut yhteisöllisyys. Ja kun sitten kävi miten kävi, hammasta purren mutta hyvässä yhteisymmärryksessä väliin jäivät meiltäkin muun muassa Lapponia- ja Vuokattihiihdot, erinäiset NUTS karnevaalit (Karhunkierros, Ylläs-Pallas & Pyhä) sekä Vaarojen maraton.

Mutta. Koska elämä on, voisi ajatella niinkin, että mieluummin korona ja pari peruuntunutta kisaa kuin vaikka murtunut sääriluu. Ja koska emme ole sitä paikalleen jämähtävää sakkia, keksittiin tietenkin tilalle pari korvaavaa juttua joiden siivittämänä päästiin fiilistelemään liikunnallista elämäntapaa koko tiimin voimin. Hauskoja ja hienoja hetkiä löytyy tästäkin vuodesta, ja tässä niistä muutama nosto.

Valtiovallan asettamat rajoitukset huomioiden järjestetyt onnistuneet treenileirit (Isosyöte, Ylläs, Vuokatti). Pidettiin hauskaa hyvässä seurassa, treenattiin ja parannettiin maailmaa joko saunan lauteilla tai hyvän ruuan äärellä. Kunnon ja tiimihengen kohottamisen lisäksi tehtiin jotain muutakin oikein, koska leirien aikana kukaan ei loukkaantunut tai päätynyt numeroksi valtakunnallisiin koronatilastoihin.

Leirifiiliksiä Ylläkseltä ja Vuokatista

Satsaus vauhtiin. Moni tiimiläisistä investoi kuluneella kaudella vauhtitreeneihin. Muutamassakin Cooperissa otettiin mimmeistä mehut irti, ja maantiekympillä moni teki uuden henkilökohtaisen ennätyksensä. Muutenkin tietty kisattiin kun pystyttiin, jos nyt siirtyneet kisat sattuivat oikeaan kohtaan elämää.

Ennen Cooperia hymyilyttää…
…ja jälkeenpäin haukataan happea hieman syvemmin hengenvedoin.

Kökin keittokirja. Kevään kotikoulun ja -toimiston siivittämänä huomasimme hyvin pian olevamme kaikki enemmän tai vähemmän kyllästyneitä omiin kokkauksiimme. Siksi meillä on nyt yhteinen virtuaalinen keittokirja, joka mahdollistaa muiden inspiraatioon turvautumisen silloin, kun omat ideat eivät enää kutkuttele makuhermoja.

Oleellinen osa kokonaisvaltaista (treeni)ruokavaliota

Satsaukset tiimitekstiileihin. Mikään ei testaa tiimihenkeä tai haasta neuvottelutaitoa paremmin kuin tiimin treeniasun mallin ja värien naulaaminen onnistuneeksi lopputulokseksi niin, että jokainen kokee voivansa käyttää asua siihen suunniteltuun tarkoitukseen ja vieläpä julkisesti. Harjoittelimme tätä ensin loppukeväästä suunnistuspaidoilla, ja tästä onnistumisesta rohkaistuneina uskallettiin vuoden lopussa tilata kokonainen asu vähän kylmempiä kelejä varten. Hieno siitä tulee, vaikkei vielä ole tuotannosta käyttöön ehtinytkään.

Ja tietenkin – kauden kruunasi NUTS Köykkyri. Kempeleen paikallisosasto piti huolen, että tiimin värit olivat edustettuna mäessä tänäkin vuonna. Perinteiseen malliin päivää leimasivat hersyvä huumori ja hikipisarat – hyvin kulki, kuten aina Köykkyrissä!

Poronsarvet päässä, tietenkin!

Kiitos ja lämpimästi tervemenoa, vuosi 2020. Kisat on kivoja, mutta liikunnalliset yhteiset hetket samanhenkisten tyyppien seurassa parhaita. Katsotaan mitä kortteja on jaossa ensi vuodelle, ja mennään sitten sen mukaan – totta kai yhtä hyvällä sykkeellä ja huumorilla kuin tähänkin saakka.

Haukiputaan biitsillä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: